Vad betyder namnet Flexitariankassen?

En flexitarian är någon som aktivt väljer att äta mer vegetariskt och därmed dra ner på mängden rött kött, vilket är hållbart för både hälsa och miljö.
I Linas Flexitariankasse – mer grönt, mindre kött bjuder vi på två vegetariska middagar, en fiskrätt och en rätt som oftast består av kalkon eller kyckling. I var tredje kasse byter vi ut fågelrätten till en rätt med mindre mängd rött kött, exempelvis ryggbiff och lamm.