Var hittar jag receptsökfunktionen som jag som Toppkund har tillgång till?

Den hittar du på Mina sidor genom att klicka på Mitt konto längst ner i menyn. Klicka sedan på Visa alla mina recept. Där kan du söka bland alla recept och menyer för de matkasseleveranser som du haft och bland recept och menyer från våra övriga matkassar som du som Toppkund får tillgång till (inspiration till de veckor du inte har Linas).