Hur gör jag för att bli kund hos Linas Matkasse?

Vad roligt att du vill bli kund hos oss! Det gör du på startsidan genom att klicka på Beställ och därefter klicka på Beställ idag under den kasse du önskar. Därefter fullföljer du registreringen.

Efter din beställning skickas ett bekräftelsemejl till dig med dina inloggningsuppgifter till Mina sidor.

Vid registrering har du startat en löpande prenumeration hos oss, såvida du inte registrerat via ett presentkort.

Observera att det alltid är 7 dagars framförhållning som gäller vid på- och avbokning av våra kassar.