Har jag startat en prenumeration när jag beställt en prova på-kasse?

Ja, när du har registrerat dig och beställt din första kasse så har du startat en löpande prenumeration.

Beroende på var i landet du bor kan du välja att få leverans varannan eller varje vecka.

Har du registrerat dig via ett presentkort startas inte en prenumeration.

Du kan när som helst avboka enskilda kassar eller inaktivera din prenumeration, det gör du själv på Mina sidor. Observera dock att vi det alltid är 7 dagars framförhållning vid på- och avbokningar av kassen, vilket även gäller adressändringar.