Jag vill avsluta min prenumeration, hur gör jag?

För att ta en paus från dina matkasseleveranser loggar du in på Mina sidor och klickar på Mina uppgifter i menyn högst upp. Klicka sedan på Prenumeration/Paus och följ instruktionerna. Då kan du alltid aktivera leveranserna igen, när du vill, genom att logga in och välja kasse.

Om du vill inaktivera din prenumeration helt och ta bort ditt konto hos oss ber vi dig kontakta oss via mejl eller telefon.