Hur beställer jag Linas Energimix?

Linas Energimix aktiverar du på Mina sidor eller i appen. Klicka på rubriken Hantera leveranser. Därefter klickar du på symbolen för Energimixen, vid den leverans där du vill aktivera Energimixen. Då får du välja om du vill boka på en enskild leverans eller om du vill att Energimixen ska levereras tillsammans med den vanliga matkassen, från och med det datum du har valt. Observera att det alltid är 7 dagars framförhållning som vid gäller på- och avbokningar.