Jag har mottagit en presentkortskod – hur gör jag nu?

Klicka på Beställ på vår startsida och välj därefter den kasse du vill ha och klicka på Beställ idag!

Välj därefter tilläggsprodukter om du önskar någon och skriv därefter in presentkortskoden i rutan nere till höger. Fortsätt sedan vidare och följ instruktionerna för att slutföra din registrering.

Efter att de matkassar som presentkortssumman har gett inaktiveras din prenumeration automatiskt. Välkommen med din registrering!