Varför gör ni en kreditkontroll av mina uppgifter?

När man registrerar sig som kund hos Linas Matkasse gör vårt system automatiskt en kreditkontroll för att vi ska kunna vara säkra på att du är kreditvärdig. Har man exempelvis en betalningsanmärkning så är det fortfarande möjligt att bli kund hos oss, däremot kan vi inte erbjuda efterskottsbetalning med detsamma. Istället debiterar vi dig i förskott redan vid registrering.

Samtidigt förbehåller vi oss rätten att neka de personer som inte är kreditvärdiga. Efter den första betalningen sker debitering precis som vanligt från ditt kort, det vill säga på onsdagen efter leverans.

Du kan också välja mejlfaktura eller e-faktura som betalningsalternativ. Du ändrar betalningssätt genom att logga in på vår webbplats och klickar på Betalning i menyn till höger därefter väljer du Betala med faktura. Du registrerar e-faktura genom din internetbank.