Jag har fått en faktura till min mejladress, trots att ni tidigare debiterat mitt kort. Varför?

Om vårt system inte lyckas dra pengar från det betalkort som finns registrerat avregistreras kortet och en faktura skickas till den mejladress som uppgetts för prenumerationen. Man får då välja att antingen betala via Internetbank (bankgiro) eller registrera sitt betalkort på nytt.

Om fakturan betalas via Bankgiro, kommer du i fortsättningen att få dina fakturor via e-post. För att åter registrera kortbetalning, välj att klicka på den blå texten "Klicka här för att välja kortbetalning och betala den här fakturan med kort”. Då kommer beloppet för kommande matkassar automatiskt att debiteras från kortet.