Hur beställer jag Linas Fruktkasse?

Fruktkassen aktiverar du på Mina sidor eller i appen. Klicka på rubriken Leveranser. Därefter klickar du på symbolen med ett äpple och ett päron, vid den leverans där du vill aktivera Fruktkassen. Då får du välja om du vill boka på en enskild leverans eller om du vill att Fruktkassen ska levereras tillsammans med den vanliga matkassen, från och med det datum du har valt. Observera att det alltid är 7 dagars framförhållning som vid gäller på- och avbokningar.