Linas Matkasse

Vad innebär Linas Supersnabba kasse?

Du som redan är kund eller har varit kund hos oss tidigare är van vid att laga maten från grunden. Linas Supersnabba kasse skiljer sig från våra övriga kassar eftersom den innehåller många smarta genvägar för att hålla den utlovade matlagningstiden på 15 minuter.

Linas Supersnabba kasse passar familjen där tempot är extra högt mellan skola, jobb och kvällsaktiviteter. Det behöver gå riktigt snabbt att laga middag i veckorna, men ni vill ändå äta gott och sunt.

För att kunna laga mat på 15 minuter gäller det att vara förberedd och därför beskriver vi exakt vad du behöver förbereda i receptet.

Linas Supersnabba kasse innehåller 4 middagar för 4 personer. Den innehåller recept på kompletta och varierade måltider med kött, charkuterier, fågel, fisk och vegetariskt. Givetvis innehåller alla måltider grönsaker. Recepten är enkla att laga och tar cirka 15 minuter i aktiv tillagningstid.

Hemligheten i Linas Supersnabba kasse är att vi tar smarta genvägar som spar tid. Det kan till exempel vara kött och kyckling som är färdigskuret, färdigskurna grönsaker som du snabbt kan duka fram på bordet samt goda soppor, grytbaser och såser som endast behöver värmas. Självklart har alla produkter noga valts ut av Lina och menyteamet.