Linas Matkasse

Vad innebär Linas Supersnabba kasse?

Linas Supersnabba kasse passar familjen där tempot är extra högt mellan skola, jobb och kvällsaktiviteter. Det behöver gå riktigt snabbt att laga middag i veckorna, men ni vill ändå äta gott och sunt.

För att kunna laga mat på 15 minuter gäller det att vara förberedd. T ex att ugnen är varm och att pastavattnet kokar. Använd gärna en vattenkokare för att spara tid. Under tiden hinner du slänga in en tvätt och packa träningsväskan. För att matlagningen ska gå så snabbt som möjligt beskriver vi exakt vad du behöver förbereda.

Linas Supersnabba kasse innehåller 4 middagar för 4 personer. Den innehåller recept på kompletta och varierade måltider med kött och chark, fågel, fisk och vegetariskt. Givetvis innehåller alla måltider grönsaker. Recepten är enkla att laga och tar cirka 15 minuter i aktiv tillagningstid.

Hemligheten i Linas Supersnabba kasse är att vi tar smarta genvägar som spar tid. Det kan till exempel vara kött och kyckling som är färdigskuret och kryddat, goda grytbaser och såser, och grönsaker som går snabbt att få fram på bordet. Självklart har alla produkter noga valts ut av Lina och menyteamet.