Linas Matkasse

Vad är det för skillnad mellan Supersnabba kassen och Lättlagade kassen?

Du som redan är kund eller har varit kund hos oss tidigare är van vid att laga maten från grunden. Linas Supersnabba kasse skiljer sig från våra övriga kassar eftersom den innehåller många smarta genvägar för att hålla den utlovade matlagningstiden på 15 minuter.

I Supersnabba kassen fokuserar vi på tiden, vilket innebär att kassen till stor del består av många smarta och noga utvalda genvägar. De tydliga anvisningarna om vad som behöver förberedas, t ex att sätta på ugnen och koka upp pastavatten, gör att den aktiva tillagningstiden är ca 15 minuter. Eftersom stora delar av middagen redan är mer eller mindre tillagad kan det vara svårt att påverka smaker och kryddning, till exempel till små barn.

I Lättlagade kassen har vi behållit vår idé om att laga mat från grunden. Recepten är enkla att följa med få moment och tar sällan mer än 25-35 minuter att laga. På menyn står klassiska husmansrätter varvade med enkel inspiration och influenser från andra matkulturer. Perfekt för er som gillar enkelheten i Barnkassens recept, men vill ha lite mer smak, kryddor och härliga sallader.