Hur beställer jag Linas Spaghetti Bolognese?

Linas Spaghetti Bolognese aktiverar du på Mina sidor. Klicka på rubriken Leveranser. Därefter klickar du på nedåtpilen intill den leverans där du vill aktivera Linas Spaghetti Bolognese. Välj produkten i listan.

Har du ingen matkasse inbokad så måste du aktivera en kasse innan du kan boka på Linas Spaghetti Bolognese. Observera att det alltid är 7 dagars framförhållning som gäller vid på- och avbokningar.