Linas Matkasse

Vad är det för typ av mat i Linas Originalkasse 70% Eko?

För familjer som värdesätter ekologiska varor har vi tagit fram Linas Originalkasse 70% Eko. Med den vill vi inspirera till att laga sunda och varierade middagar för hela familjen, där merparten av innehållet är ekologiskt. Kassen innehåller recept och ingredienser till 5 middagar för 4 personer.
 
Linas Originalkasse 70% Eko bjuder på klassiska smaker varierat med råvaror och smaker som du kanske inte har testat tidigare. Balansen mellan typiska barnfavoriter och recept som ger inspiration och gör det roligt att laga mat, gör att kassen passar utmärkt för både stora och små. Två av rätterna klassas som snabba, två som medel och en kallar vi för tuff – den kan även passa bra som helgmiddag.
Kassen innehåller främst rena råvaror och mindre av blandade produkter eller halvfabrikat. På så sätt har du koll på vad du äter och får samtidigt chans att lära dig mer om olika råvaror, kryddningar, såser och annat som är roligt att tillreda från grunden. Färska grönsaker får stort utrymme och det finns alltid något av vad säsongen bjuder. Vi väljer normalfeta mejeriprodukter – å andra sidan använder vi hälften så mycket. På så vis kvalar maten in som sund vardagsmat samtidigt som vi hjälps åt att spara på onödigt emballage och transporter.