Hur beställer jag Linas Ekologiska Fruktkasse?

Linas Ekologiska Fruktkasse är en tilläggsprodukt till matkassarna och levereras samtidigt med din ordinarie matkasse. Du aktiverar kassen på Mina sidor eller i appen. Klicka på rubriken Leveranser. Därefter klickar du på symbolen med ett äpple som det står EKO i, vid den leverans där du vill aktivera kassen. Då får du välja om du vill boka på en enskild leverans eller om du vill att Linas Ekologiska Fruktkasse ska levereras tillsammans med den vanliga matkassen, från och med det datum du har valt. Observera att det alltid är 7 dagars framförhållning som vid gäller på- och avbokningar.