Hur beställer jag Linas Ekologiska Fruktkasse?

Linas Ekologiska Fruktkasse är en tilläggsprodukt till matkassarna och levereras samtidigt med din ordinarie matkasse.

Linas Ekologiska Fruktkasse aktiverar du på Mina sidor. Klicka på rubriken Leveranser. Därefter klickar du på nedåtpilen intill den leverans där du vill aktivera Linas Ekologiska Fruktkasse. Välj produkten i listan. Observera att det alltid är 7 dagars framförhållning som vid gäller på- och avbokningar.